С Вашият браузър може да се регистрирате, но за да гледате телевизия, моля използвайте някой от изброените браузъри в секцията Въпроси и Отговори.

За A1 България

Върнете се в началото

За нас

А1 България, част от Telekom Austria Group, е водеща компания на пазара на телекомуникации в България с двадесет годишна история. Телекомът предоставя фиксирани и мобилни гласови услуги, интернет и телевизия през оптична и сателитна свързаност на над четири милиона клиенти. Компанията разполага с над 7500 км собствена оптика и най-много собствени централи. Телекомът има 99,99% GSM покритие по население на страната и фиксирана мрежа, покриваща 1/3 от българските домакинства. С придобиването на Blizoo А1 става най-голямата компания в България по брой клиенти на фиксиран интернет и втората по големина по брой клиенти на ТВ услуги. Това, заедно с водещата позиция на А1 на мобилния пазар, утвърждава компанията като лидер в сектора на телекомуникациите в България.

А1 има важна роля като двигател на икономиката и обществото в България с инвестиции от над 3,5 милиарда лева от основаването на компанията досега. Телекомът води и последователна политика за корпоративна социална отговорност. А1 е сред най-големите дарители в страната, подкрепяйки редица социални каузи с обществено значение, както и проекти в областта на културата и спорта.

Повече информация за историята на А1 може да намерите тук.