С Вашият браузър може да се регистрирате, но за да гледате телевизия, моля използвайте някой от изброените браузъри в секцията Въпроси и Отговори.

Гледайте телевизия
навсякъде, по всяко време
и на всички устройства

Върнете се в началото

А1 NOW телевизия

С A1 NOW получавате достъп до най-гледаните канали на Вашия компютър, лаптоп или таблет. Независимо от мрежата, независимо от местоположението.

Програми


За абонати на телевизия За абонати на мобилна услуга и фиксиран интернет
70+ канала * 50+ канала 30+ канала
Политематични
Филми
Свободно време
Музика
Спорт
Документални
Детски
Новини
18+

 

Допълнителни (негарантирани) канали, които се предоставят временно до прекратяване на правата за тяхното разпространение. Общият брой програми, които са достъпни за абоната се формира като сбор от гарантираните и допълнителните канали.


Безплaтен достъп до VOYOОт 22.05.2018 г., абонатите на пакети A1 NOW Max и A1 NOW Standard могат да заявят безплатен достъп до VOYO. Необходима е регистрация чрез мобилен номер или номер на услугата, използван за регистрацията за A1 NOW.

Временно VOYO могат да ползват абонати с посочените версии на мобилни устройства: с операционна система iOS версия 5 или по-нова за устройства iPhone, iPad & iPod, с операционна система Android версия 4.0.x (Ice Cream Sandwich) и версия 4.2.2 (Jelly Bean), с инсталирано приложение VOYO, което се сваля от Play Store за Android или AppStore за iOS. Всички останали ще могат да ползват безплатната услуга през компютър и лаптоп.


Каналите на „Нова Броудкастинг Груп“ АД се приемат, при наличие на ТВ услуга от A1 България, през локална (Wi-Fi) домашна мрежа.


* За абонати на телевизия от A1 (А1 ТВ Стандартен, А1 ТВ Разширен, А1 ТВ Разширен+, А1 ТВ Разширен Xtra, А1 ТВ Премиум и следните стари пакети Екстра, Премиум и Шампион). Абонатите на телевизия с пакет Смарт, Старт АTV и Мини DTV, ползват пакет програми за мобилна услуга и фиксиран интернет.